canstockphoto10130635

Cert. Massör

Vi har tider hela veckan lång

Alla lediga tider ser du här

Vi erbjuder olika typer av fantastiska massagebehandlingar. Allt från en ordentlig, djupgående och behandlande bearbetning av spänd muskulatur vid besvär till en lite lugnare och mjukare behandling och mer avslappning. Men vi kombinerar gärna båda och skräddarsyr helst utefter dina besvär och behov oavsett vad du väljer.

Vi har alltid en dialog med dig innan behandlingen startar.

Sen har vi ju den fantastiska yogamassagen, den unika lasermassagen.

Du ligger på bekväma bänkar med tryckavlastande Tempurmaterial, med ljuva toner i bakgrunden. Om du önskar får du värme i bänken.

I samtliga fall anpassas massagen fullt ut till dig som individ, dina besvär och ibland med en instruktion från kiropraktorn.

Boka tid hos Massör och se olika varianter

Senior man on his mountain bike outdoors

 

 

 

 

 

Medicinsk Massage/Sportsmassage

Ordentlig, terapeutisk mjukdelsbehandling! Den som är van vid behandlingar vet att det svårt att hitta en bra sådan.

Här behandlas både dina muskler och fascia/bindväv på ett effektivt sätt, med flera olika massagetekniker i kombination. Effektivt för dig med som har besvär, tränar mycket eller har mycket spänningar och triggerpunkter. Mer djupgående och behandlande än Klassisk Massage.

36572223_l

 

 

 

 

 

Klassisk Massage

Skräddarsys alltid på plats. En lite mjukare behandling än Medicinsk Muskelterapi. En blandning av lättare behandling, muskelbearbetning och avslappning.

Indian Head- & Facemassage

Gudomlig behandling av ansikte, hals, skalp, nacke och rygg – rejält avslappnande. Beroendeframkallande!

Gravidmassage

Anpassat till dig i väntans tider, behandlande eller avslappnande väljer du på plats.

Caucasian pregnant woman in black lingerie with back and abdominal pain on gray studio background

 

 

 

 

 

Yogamassage

Du ligger på golvet på mjukt underlag och får en genomgång av kroppens alla muskler, som en massagebehandling. Du får också hjälp av yogamassören att stretcha på ett sätt som är mycket effektivt och väldigt skönt.

Stretchmassage

En massageterapeutisk djup och behandlande variant, som fokuserar mycket på riktigt välgörande och sköna töjningar och bra stretchmetoder i kombination med djup bearbetning av din muskulatur. Skräddarsys sin vanligt efter din status för dagen, när du kommer hit!

Medicinsk Lasermassage

Här har du en unik och välgörande massageterapeutisk behandling där vi väver in klinikens signum, Medicinsk Laserterapi. Vi behandlar då med laser över dina problemområden, efter samtal med dig. (Eller efter rekommendation av kiropraktorn.)

Läs mer om Medicinsk Laser här

Kombineras ibland även med djupvåg/vibrationsteknik för stram fascia/bindväv.

_D3A2633

 

 

 

 

 

Avslappnande Antistress Behandling

En lite mjukare, lugnare behandling med fokus på andning, nedvarvning, lugn och ro. Gå ut som ny!

 

Laughing girl showing thumbs up.

 

 

 

 

 

 

 

Helg-Ro Lyx

När du vill unna dig något extra. En behandling som både släpper på spänningar, ger dig inre ro, och bjuder på ljuva dofter, lyxkantade detaljer, god valfri dryck efter önskemål och ritualer med guldkant. Kan bokas helger med vår helgmassör Robert. Fin present till någon som förtjänar att bli bortskämd, kanske du själv…

Kombination

Massage efter kiropraktorbesöket

En efterlängtad nyhet. En förlängning av kiropraktorbesöket, där massören fortsätter med det som behövs för kiropraktorpatienten. Vill du bara passa på att få en ”vanlig massage” när du ändå är hos kiropraktorn, går det såklart också! Bokas via telefon 08-650 10 80 eller på plats.

Massage efter PT-timmen

En investering i dig själv. Först en timmes PT träning och direkt efter detta får du en behandling av samma person som tränat dig och lärt känna dig.

Chiropractic, osteopathy, manual therapy.Therapist  doing healing treatment on man's back. Alternative medicine, pain relief concept

 

 

 

 

 

 

 

Blir du förvirrad av alla olika varianter?

Bli inte det…:-)

Vi finns här.

Ring oss, så vägleder vi dig:

08-650 10 80