Kiropraktor Vasastan

Kiropraktor i Vasastan

Söker du en kiropraktor i Vasastan? Norrmalms Kiropraktik ligger i Vasastan/Norrmalm på Kammakargatan 41. Här finner du ett team av experter som alla på riktigt samarbetar runt dig, har DIG som besöker oss i fokus. Vi är en familjär klinik med extra allt. Du får ett professionell och personligt bemötande, och vi bjuder gärna på extra tips och råd – skräddarsytt för just dig. En kvalitativ behandling mitt i city!

Vi kan kroppen ordentligt och gillar att hjälpa alla med besvärliga, krånglande, ömmande, molande och strulande ryggar, nackar, knän, axlar, fötter och höfter.

Du kanske fick ont igår eller så har du gått med värk i 20 år och provat allt du kunnat men inte hittat helt rätt.

Vi har goda omdömen och recensioner från de som besökt oss de senaste 18 åren och gör vårt bästa för att även hjälpa dig bli kvitt eller minska dina besvär så långt vi kan.

Kiropraktorn undersöker dig noggrant och analyserar, studerar hur du rör dig. Sedan gör vi olika tester för att sedan behandla med rätt verktyg i rätt dos och på rätt ställe.

Här hittar du även riktigt duktiga massörer och personliga tränare och vi har även yoga, dans och gruppträning.

Vi har allt för både friska och skadade ryggar, knän och axlar.

 

Vi har presentkort för alla våra behandlingar, ring så fixar vi ett bevis per mejl eller kom in och få ett fysiskt presentkort.

 

Dags att prova en helhetslösning, kanske?

Ring oss 08-650 10 80 eller boka enkelt online.

 

 

 

Ring oss för mer info på 08-650 10 80

Boka tid direkt