Kiropraktor Kungsholmen

På jakt efter en erfaren kiropraktor nära Kungsholmstorg

Nytt telefonnummer: 073-339 05 10

Boka tid direkt

Vi har många stammisar och även tid för dig som ny kund hos en trevlig kiropraktor.

Leg. Kiropraktor Suzanne Nay har lång erfarenhet av att behandla Stockholmare och i synnerhet kungsholmsbor då kliniken har funnits i över 20 år på Kungsholmen och här har 10.000 tals behandlingar  och mer än så utförts med nöjda och återkommande besökare.

Vi är en personlig kiropraktorklinik i lugn atmosfär som behandlar många olika besvär i rörelseapparaten. Kanske även det du inte trodde en kiropraktor behandlade. Vår kiropraktor Suzanne arbetar med en unik kombination av olika verktyg och metoder och alltid med kiropraktiken och dess diagnostik som grund. En kvalitativ behandling med dig som patient i fokus och chans till mycket goda resultat.

En behandlingsserie kan vara 3-10 besök beroende på hur länge du byggt upp besvären och vad som är orsaken. En väl värd investering i dig själv.

Vi tycker inte du ska gå runt och ha ont när hjälpen är så nära dig. Vi hjälper dig till rörelsefrihet så du kan leva ett fritt, aktivt liv utan krämpor som påverkar och stör din vardag. Här behandlas inte bara ryggar utan även besvärande axlar, knäartros, armbågar och även huvudvärk och käkleder.

Välkommen att prova en komplett, unik och holistisk lösning på Sankt Eriksgatan 7, Kungsholmen. T-Fridhemsplan.

Kiropraktorn som har tider nu, nära Västermalmsgallerian

Kungsholmens Kiropraktik & Rehab är en kiropraktorklinik nära Västermalmsgallerian, Marieberg och Kungsholmstorg som har lediga tider med kort varsel. Det kan löna sig att prova denna unika kombination av tekniker för att bli kvitt dina besvär och leva ett fritt liv.

Kliniken i city som välkomnar boende på Kungsholmen

Här har du kiropraktorer som hälsar dig som kungsholmsbo extra välkommen. Här fokuserar vi på att ge dig ett helhetsgrepp med bra kvalitet och god omsorg, utefter dina specifika förutsättningar. Suzanne är en lyhörd terapeut med god fingertoppskänsla och lång erfarenhet av muskler och leder.  Vi brinner för att hjälpa dig som har ont eller andra besvär. Vi jobbar med hela kroppen från topp till tå och såklart är vi experter på ryggen och nacken.

Vi har lång erfarenhet inom vår bransch. Tycker du det låter rätt för dig, så tveka inte att ringa oss för att få mer information eller boka in ett första besök redan nu.

Kiropraktik, medicinsk laser, dry needling och riktad djupmassage där det behövs.

Vill du boka tid hos leg. Kiropraktor Suzanne Nay, nära Kungsholmstorg och Fridhemsplan. Här på kan du få både kiropraktik, akupunktur (dry needling) medicinsk laser och ordentligt djup mjukdelsbehandling. Stela muskler, spända nackar och ömma ryggar är vår specialitet. Vi har många nöjda kunder och välkomnar även dig som har ont och är stel i kroppen att prova våra behandlingar.

Vi tar emot nya patienter.

Ta bussen från Kungsholmen till din kiropraktor

T-Fridhemsplan eller buss 3, 54 och 61 tar dig till Sankt Eriksgatan 7. Vi arbetar med allt från hälsmärtor till låsningar i nacke och spända käkar. Och såklart jobbar vi med alla krånglande och onda ryggar. Vi har expertis som behandlar rörelserelaterade besvär. Du behöver inte lida av värk och smärta för hjälpen finns nära alla kungsholmsbor.

Kungsholmens Kiropraktik & Rehab

Söker du en bra kiropraktor som har lediga tider runt Kungsholmen? Kungsholmens Kiropraktik & Rehab finns på Sankt Eriksgatan 7, nära Rålambshovsparken, Fridhemsplan, Rådhuset och Kungsholmstorg.

Vi ger dig också många bra hemövningar och kloka råd, för att hålla dig frisk och stark i ryggen länge.

Ring om du undrar över något:

Tel. 073-339 05 10

Varmt välkommen!

Vårt team hjälper dig med all värk och smärta

 Vi tar emot dig som har akut eller långvarig och komplicerad problematik och även dig med lindrig smärtproblematik, det som ändå stör så irriterande och stör dina vardagsrörelser. Vi finns här för dig.

Kroppen ska helst göra så lite ont som det bara är möjligt, efter förutsättningarna, och vi finns här på pricken för just för detta!

Vi jobbar med helhet, vi ser alltså till hela dig, hela rörelseapparaten och annat som påverkar. Vi jobbar inte bara ryggen (den kan vi mycket väl såklart), men också nacke, käkar, axlar, knäled, armbågar, fötter/hälar och vi gör noggranna huvudvärksutredningar. Ja för att nämna något.

Kvalitet och omsorg för alla underbara Kungsholmsbor

En Leg. Kiropraktor för trevliga kungsholmare!

I Stockholm kanske du är van vid behandlingar likt en löpande-band-mentalitet med opersonliga möten, utan engagemang. Det finns bättre sätt. Vi är raka motsatsen till det. Medmänsklighet, närvaro och kvalitet är vårat signum.

Vi följer dig hela vägen fram tills vi når smärtlindring via diagnostik och rätt behandling. Vi jobbar med utvalda tekniker och metoder, i rätt kombination tillsammans med rehabiliterande övningar av leg. Kiropraktor. Och att inte förglömma är den effektiva Medicinska Laserterapin.

En kiropraktor fungerar som primärvårdsgivare vilket betyder att du kan komma oavsett om du är osäker på varför du har ont.

Ring oss för mer info på 073-339 05 10

Eller boka enkelt tid online via länken:

Boka tid direkt