Kiropraktor Kungsholmen

På jakt efter en erfaren kiropraktor nära Kungsholmstorg

Vi har tid för dig hos kiropraktor med lång erfarenhet av att behandla Stockholmare och i synnerhet kungsholmsbor. Vi har funnits 18 år på Kungsholmen, men flyttat över Barnhusbron. Via Scheelegatan rakt över Barnhusbron når du Norrmalms Kiropraktik & Friskvård. Vi är en personlig kiropraktorklinik bestående av ett team som alla är bra på sin sak. Kiropraktor, Massör och Personlig Tränare. Vi har även yoga, dans och annat som är bra för dig med värk i kroppen.

Vi tycker inte du ska gå runt och ha ont när hjälpen är så nära dig. Vi hjälper dig till rörelsefrihet så du kan leva ett fritt, aktivt liv utan krämpor som påverkar och stör din vardag. Här behandlas inte bara ryggar utan även besvärande axlar, knäartros, armbågar och även huvudvärk och käkleder.

Välkommen att prova en komplett, unik och holistisk lösning, nära Kungsholmen.

Kiropraktorn som har tider nu, nära Västermalmsgallerian

Norrmalms Kiropraktik är en kiropraktorklinik nära Västermalmsgallerian, som har lediga tider med kort varsel. Kungsholmens Kiropraktik har flyttat till en stor och trivsam lokal nära Norra Bantorget. Vi finns bara en kort promenad från Fleminggatan där vi nu kan ta emot fler patienter. Vi är ett team som kombinerar olika metoder beroende på vad som lämpar sig bäst. Det kan löna sig att prova denna unika kombination av tekniker för att bli kvitt dina besvär och leva ett fritt liv.

Kliniken i city som välkomnar boende på Kungsholmen

Här har du kiropraktorer som hälsar dig som kungsholmsbo extra välkommen. Här fokuserar vi på att ge dig ett helhetsgrepp med bra kvalitet och god omsorg, utefter dina specifika förutsättningar. Vi är en hjälpsam och engagerad grupp utvalda terapeuter, som kan hjälpa dig som har ont. Vi jobbar med hela kroppen från topp till tå och såklart är vi experter på ryggen.

Vi har lång erfarenhet inom vår bransch. Tycker du det låter rätt för dig, så tveka inte att ringa oss för att få mer information eller boka in ett första besök redan nu.

Kiropraktor, Massör och PT under samma tak

Vill du boka tid hos leg. Kiropraktor eller hos en Cert. Massör mycket nära Fleminggatan, Kungsholmstorg och Fridhemsplan. Här på Norrmalms Kiropraktik & Friskvård AB kan du få både kiropraktik och en ordentligt djup massagebehandling. Stela muskler, spända nackar och ömma ryggar är vår specialitet. Vi har många nöjda kunder och välkomnar även dig som har ont och är stel i kroppen att prova våra behandlingar. Våra personliga tränare hjälper dig med din rehabilitering eller när du vill komma i bättre form!

Vi tar emot nya patienter och har generösa öppettider.

Ta bussen från Kungsholmen till din kiropraktor

Från Kungsholmen når du din kiropraktor med buss 61 eller 53, stig av vid Sabbatsbergs Sjukhus. En kort resa över Barnhusbron och du har du bara 3 min. promenad till kliniken. Vi arbetar med allt från hälsmärtor till låsningar i nacke och spända käkar. Och såklart jobbar vi med alla krånglande och onda ryggar. Vi har expertis som behandlar rörelserelaterade besvär. Du behöver inte lida av värk och smärta för hjälpen finns nära alla kungsholmsbor.

Kungsholmens Kiropraktik & Rehab

Söker du en bra kiropraktor som har lediga tider runt Kungsholmen? Kungsholmens Kiropraktik & Rehab har flyttat en kort promenad från Fleminggatan. Vi finns på andra sidan Barnhusbron numera i en hemtrevlig lokal och heter nu Norrmalms Kiropraktik & Friskvård.

På vår behandlingsmeny finns kiropraktik, medicinsk laserterapi, djupgående massage, akupunktur, yoga, dans och personlig träning.

Vi ger dig också många bra hemövningar och kloka råd, för att hålla dig frisk och stark i ryggen länge. Vi har också rehabprodukter till försäljning. Norrmalms Kiropraktik finns en kort promenad från Kungsholmen, nära Norra Bantorget.

Varmt välkommen!

Hampus ansikte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vårt team hjälper dig med all värk och smärta

 Vi tar emot dig som har akut eller långvarig och komplicerad problematik och även dig med lindrig smärtproblematik, det som ändå stör så irriterande och stör dina vardagsrörelser. Vi finns här för dig.

Kroppen ska helst göra så lite ont som det bara är möjligt, efter förutsättningarna, och vi finns här på pricken för just för detta!

Vårt helhetsteam jobbar med din helhet, hela rörelseapparaten och annat som påverkar. Vi jobbar inte bara ryggen (den kan vi mycket väl såklart), men också nacke, käkar, axlar, knäled, armbågar, fötter/hälar och vi gör noggranna huvudvärksutredningar. Ja för att nämna något.

 

Kvalitet och omsorg för alla underbara Kungsholmsbor

En Leg. Kiropraktor för trevliga kungsholmare!

I Stockholm kanske du är van vid behandlingar likt en löpande-band-mentalitet med opersonliga möten, utan engagemang. Det finns bättre sätt. Vi är raka motsatsen till det. Medmänsklighet, närvaro och kvalitet är vårat signum.

Vi följer dig hela vägen fram tills vi når smärtlindring via diagnostik och rätt behandling. Vi jobbar med utvalda tekniker och metoder, i rätt kombination tillsammans med rehabiliterande övningar av leg. Kiropraktor och våra utvalda fantastiskt duktiga och engagerade Lic. Personliga Tränare och de Medicinska Massörer vi finkammat fram åt dig i djungeln.

Och att inte förglömma är den effektiva Medicinska Laserterapin.

Vi har ett brett nätverk att hänvisa dig vidare till om det behövs. En kiropraktor fungerar som primärvårdsgivare.

Ring oss för mer info på 08-650 10 80

 

Boka tid direkt