canstockphoto5733750

Kiropraktor Akut

En kiropraktor för dig med akuta besvär

Letar du efter akut tid hos kiropraktor i centrala Stockholm? Norrmalms Kiropraktik hittar du mitt i city, nära Norra Bantorget. Vi hjälper våra patienter med akuta ryggbesvär och jobbig nackspärr, utstrålande smärta i säte och ben, huvudvärk och när som helst annars, när du får ont i kroppen.

Våra kiropraktorer är ofta tillgängliga med kort varsel, för boende på Östermalm, Söder, Kungsholmen, Gamla Stan och Norrmalm. Vi erbjuder akuttider och snabb effektiv hjälp. Efter behandlingen bjuder på våra bästa tips och råd, för ett hållbart resultat. Här finns gott om plats att sprida ut sig på i våra rymliga väntrum.

Boka en akut tid hos en kiropraktor

Behöver du akut tid hos en bra kiropraktor? Norrmalms Kiropraktik & Friskvård AB har ofta lediga tider för akuta besvär. Vi har också extra akuttider efter kontorsstid och helger. Ryggskott/akut lumbago, nackspärr, sprängande huvudvärk eller har du just stukat foten? Vi finns här hela veckan lång för din skull. Snabb och kompetent hjälp och behandling i rätt tid. Rådgivning, rehab, rörelsefrihet och rygghälsa för Dig, mitt i centrala Stockholm.

Norrmalms Kiropraktik hittar du på en lugnt kvarter nära T-centralen. Vi är helhet, kvalitet och rygghälsa i ett nötskal. Alla vår personal är noga handplockad för att ge dig ett fint bemötande och ett kvalitativt omhändertagande.

Kiropraktor akut Stockholm

Vi välkomnar nya patienter från Stockholmsregionen till vår kiropraktormottagning. Vi har utökat och har möjlighet att ta emot fler som behöver vår hjälp.

Vi har tider med kort varsel och akuttider för personer runt Vasastan och på Norrmalm, Stockholms City. Vår styrka är en kvalitativ behandling på individnivå, med en fin sammansättning av olika tekniker i bästa kombination med varandra. Vi har även duktiga massörer och personliga tränare som kan hjälpa dig.

Akut kiropraktik

Ett akut ryggskott kommer sällan lägligt och gör riktigt ont men vi kan boka in tid hos en kiropraktor åt dig. Slå en signal eller boka enkelt tid själv, när det passar dig.

Du har hittat till en kiropraktorklinik som erbjuder dig ett välutbildat team som alla kan sin sak mer än väl. Vi hjälper dig till rörelsefrihet, smärtlindring och långsiktig rygghälsa. Vår specialitet är en unik kombination av kiropraktik, medicinsk laserbehandling och en effektiv nålbehandling. Alla sköna kungsholmare, trevliga östermalmsbor och goa söderkisar är varmt välkomna till oss! Jobbar du i city och behöver tillgång till en akut kiropraktor så är räddningen nära. På väg hem från jobbet eller på lunchen kanske passar dig?

Att få hjälp av en kiropraktor regelbundet minskar risken för snubbelolyckor och att ådra sig rörelserelaterade och överbelastningsskador. Ryggradens funktion påverkar dig mer än du tror! Låt oss hjälpa dig till ett friskare liv.

Kiropraktorklinik vid akuta behov

Söker du en kiropraktormottagning som har akuttider, så hjälper vi dig. Mitt i city finns Norrmalms Kiropraktik. Vi har öppet måndag till fredag och på helger har vi extrainsatta akuttider. Har du drabbats av låsning i ryggen, muskelkramp eller nackspärr? Lugn, vi tar hand om allt och ger dig råd. När kroppen inte känns som förut utan blivit ond och stel, kan vi ge dig rörelsefriheten tillbaka. Låt inte smärtan begränsa din vardag när hjälp finns. Vi har även duktiga massörer på plats som en förlängning av ditt kiropraktorbesök eller kanske några dagar efteråt. Vi rekommenderar dig det som lämpar sig bäst i just ditt unika fall. Låt oss ta hand om din rygg så du kan fortsätta leva ett rörelsefritt liv.

 

Ring oss, fråga oss eller boka direkt en tid:

 

Tel. 08-650 10 80

Till världens enklaste onlinebokning