Plan Schedule Planning Planner Relax Concept

Boka och ändra tid

Allmän bokningspolicy

 

Avbokningsregler

En bokning är en bindande överenskommelse mellan dig och vår klinik. Vi förbereder oss på många sätt för att du ska komma på din bokade tid.

Du ansvarar själv för att hålla ordning på vilket datum och klockslag du är bokad, som framgår av din bekräftelse du fått via angiven mejladress.

Om du behöver byta tid för din behandling är det viktigt att du gör det i god tid. Som vid de flesta andra bokade tider inom hälsovård gäller 24 h regeln.

Sen avbokning (senare än 24 h innan) debiteras 400 kr oavsett orsak.

Uteblivet besök debiteras fullt pris + en fakturaavgift om 50 kr.

Vi har tyvärr inte möjlighet att göra några undantag längre.

 

Hur avbokar eller flyttar jag tiden?

Avbokning i god tid

Avbokningar och ändringar kan du alltså göra utan kostnad, senast 24 timmar innan bokad tid. Se din bokningsbekräftelse via mejlen för instruktion. Det kan göras online, dygnet runt.

Om jag inte har tillgång till dator?

Om du av någon anledning inte har möjlighet att själv omboka eller avboka din tid kan du givetvis ringa oss på 08-650 10 80, så hjälper vi dig. Eller skicka oss ett mejl. 24 h regeln gäller ändå.

OBS!

Kontakta oss alltid på telefon 08-650 10 80 om du får förhinder med kort varsel!

Om växeln är stängd kan du lämna ett meddelande. Bokningsreglerna ovan och 24 timmarsregeln gäller ändå.

Tack!

Tack för din förståelse, respekt och ditt samarbete, för att vi ska kunna bedriva vår mottagning och erbjuda så många som möjligt lediga tider.

Tips!

Du kan alltid erbjuda din tid till någon annan, om du själv får förhinder med kort varsel. Det är såklart kostnadsfritt. Meddela förändringen via telefon eller mejl.

Om du inte får något bekräftelsemejl

Det händer ibland att bekräftelsen hamnat i din skräppost. Se gärna efter där, innan du kontaktar oss. Flytta den då till inkorgen så hamnar den lättare rätt till nästa gång! :-)

Ring oss om du är osäker eller undrar något, tel. 08-650 10 80

När du har bokat in en tid får du en bokningsbekräftelse med information, via den mejladress du uppgett. Via denna kan du sedan hantera dina tidbokningar själv online, t ex. flytta och avboka tiden.

Vi skickar inte längre ut påminnelse SMS.