Arvoden

Besök hos Leg. Kiropraktor Suzanne Nay

Välkommen till Kiropraktor S. Nay´s värld!

Nej frikort gäller ej hos mig. Jag har inte landstingsavtal, eftersom det bara är s.k. primärvårds- rehabteam i Region Stockholm, som kan få ha avtal med landstinget. Tyvärr är det inte vårt eget val.   

Men här arbetar vi dock på ett lite annat sätt. Vi driver företaget själva och har personligt ansvar och engagemang i liten skala. Vi har 20 års erfarenhet, vi värdesätter dig som besöker oss på riktigt och jobbar med kvalitet och erbjuder ett komplett omhändertagande utefter dina individuella förutsättningar. Vi vill gärna hjälpa dig på riktigt och brinner för det vi gör.

Vi använder olika verktyg och metoder beroende på

Vår kiropraktor kombinerar oftast många olika tekniker och metoder i samma behandling, om så krävs.  Det är effektivt och blir individuellt anpassat.

Förutom kiropraktiken använder vi; medicinsk laser, avancerad medicinsk djup massageterapi, muskelavslappnande akupunktur (dry needling), djupvåg/vibrationsteknik för din fascia och även individuellt anpassade rehab/hemövningar, m.m

Allt efter det vi hittar och ser när du kommer in. Vi ser till helheten och sätter upp en långsiktig plan för dig, om du vill.

Vi ger dig ofta individuellt anpassade rehabövningar och vi följer dig hela vägen fram för att få dig smärtlindrad, öka din rörelsefrihet, förbättra funktionen i ditt löpsteg, eller bara för att kunna fungera bättre i vardagen.

Dessutom har vi oftast tider med kort varsel.

 → Boka din tid här ←

Priser:

NYBESÖK: 

För helt nya patienter som aldrig besökt oss tidigare. Undersökning, samtal/diagnostik och sedan en individuell behandling.

980:- (45 min)

ÅTERBESÖK:

Återbesök bokas för alla som varit på kiropraktorbesök hos oss tidigare, även om det är länge sedan eller en ny åkomma.

Vi har olika tider för återbesöken, beroende på…

Återbesök  KORT      780:-  (20 min)

Traditionellt kiropraktiskt omhändertagande.
En kortare insats, när det räcker med kiropraktisk justering, dvs. ledmanipulation. Kolla gärna med Suzanne innan du bokar om detta rekommenderas för dig.

Vid nybesöket får du oftast en rekommendation om vad som är lämpligt i just ditt unika fall.

Återbesök  NORMAL      980:-   (40 min)

Här omfattas det kiropraktiska omhändertagandet av flera tekniker, i en mycket gynnsam och unik kombination, för ett hållbart resultat. Suzanne har många verktyg att använda.

Bra vid en sökorsak inom ett område. Det blir ändå en helhetsbehandling.

Vid långvariga besvär och flera olika symptom rekommenderas Återbesök PLUS.

Kompletterande tekniker används som t e x medicinsk laser (olika våglängder), muskelavslappnande akupunktur på rätt ställe (dry needling) och avancerad, riktad mjukdelsbehandling (likt idrottsmassage eller medicinsk massage), triggerpunktsbehandling och djupvågsvibration för din fascia.

Suzanne har många år som cert. medicinsk Massör (AGI), innan kiropraktoryrket och kombinerar detta för långsiktigt resultat.

Du behöver inte gå till kiropraktorn, massören, akupunktören och sjukgymnasten utan vi ger dig allt vid samma besök. Här har du oss i ett nötskal! 🙂

Här ges även tid för genomgång av en individuell rehab-instruktion, hemövningar och andra tips & råd.

Återbesök PLUS     1280:-    (60 min)

Här ges extra tid för mjukdelsbehandling och övriga massageterapeutiska tekniker.

Kiropraktik, laser, massageterapi & rehabtips, i bästa kombination.

Lämplig om du vill ha djupare engagemang, har flera olika sökorsaker och mer komplicerad problematik som du haft eller byggt upp under längre tid.

Återbesök ULTRA     1580:-    (75 min)

(Kan ej bokas online, kontakta oss för att boka denna.)

För dig som önskar än mer generös tid för den kiropraktiska mjukdelsbehandlingen.

Vi skräddarsyr behandlingen. Här kommer vi överens om upplägget individuellt.

Vad ska jag välja?

Har du aldrig varit här ska du välja NYBESÖK.

Alla som en gång i tiden besökt oss (även om det var ett tag sedan) väljer ”återbesök.”

Vid besöket rekommenderar kiropraktorn oftast vilken variant/längd för återbesöket som är lämpligast för just dig, din kropp och dina besvär och vi lägger upp en plan för dig.

Ju mer engagemang, desto större och mer långsiktigt resultat får du.

Avbokning och ombokning

Du kan boka om, ändra tidsramen eller helt avboka din tid kostnadsfritt och enkelt online, senast 24 timmar innan din tid. Efter detta debiteras besöket.

Gå till din bekräftelse du fått via e-post för att hantera din tidbokning. Kan du inte hitta avbokningslänken betyder det att det är för sent att avboka avgiftsfritt online pga. 24 h. regeln.

Sen avbokning debiteras alltid, oavsett orsak med 400 kr, i enlighet med övrig sjuk- och hälsovård.

Alltför kort varsel (mindre än 3 timmar innan), rena avbokningar utan att boka in en ny tid, sen ankomst och uteblivet besök debiteras däremot alltid fullt pris.

Tack för din förståelse, respekt och ditt samarbete, för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och kunna erbjuda så många som möjligt lediga tider.

36572223_l