Doctor with a pen showing a hernia.

Arvoden

Besök hos Leg. Kiropraktor

 

Frikort gäller ej hos oss. Vi har inte landstingsavtal. I region Stockholm är det bara primärvårdsrehabteam som har avtal med landstinget. 

 

Våra arvoden:

NYBESÖK            850:-  

För nya patienter som besöker oss för allra första gången.

Konsultation, samtal, undersökning och behandling.

 

ÅTERBESÖK:

För alla som varit på kiropraktorbesök hos oss tidigare, även om det är en ny åkomma.

 

Återbesök  KORT TID        600:-  (15 min)

Traditionell kiropraktik för ett mindre besvär. En snabb åtgärd alt. då vi bara arbetar med medicinsk laser i en serie eller bara dry needling. (Kan ej bokas online)

Återbesök  STANDARD      780:-  (25 min)

1-2 sökorsaker. Kiropraktiskt omhändertagande i kombination med andra verktyg och tekniker.

Återbesök  EXTRA TID      980:-   (45 min)

Lämplig om du har flera olika sökorsaker, mer komplicerad problematik som du haft eller byggt upp under längre tid. Eller då det krävs mer tid för andra tekniker och individuell rehab-instruktion, etc.

Vid nybesöket rekommenderar kiropraktorn vilken tid för återbesök, som är lämpligast för just dig och lägger upp en plan för dig.

 

Boka tid

 

Avbokning och ombokning

Du kan boka om och avboka din tid kostnadsfritt och enkelt online, senast 24 timmar innan din tid. Gå till din bekräftelse för respektive tjänst för att hantera din tidbokning.

Avbokning senare än så debiteras alltid. Vi gör tyvärr inga undantag längre.

Om du kontaktar oss tidigare än 2 h före behandlingen och har giltigt skäl kan vi däremot hjälpa dig att hitta en NY tid direkt och då debiteras du endast en fast summa om 400 kr.

Alltför kort varsel, rena avbokningar utan att boka in en ny tid, uteblivet besök och ogiltig frånvaro debiteras däremot alltid fullt pris.

Tack för din förståelse, respekt och ditt samarbete, för att vi ska kunna bedriva vår verksamhet och kunna erbjuda så många som möjligt lediga tider.

 

36572223_l