canstockphoto10130635

Massage

Vi erbjuder olika typer av massageterapi. Allt från ordentlig, djup och terapeutisk massage till avslappnande och antistressmassage samt den fantastiska yogamassagen. Vi har även gravidmassage.

I samtliga fall anpassas massagen fullt ut till dig som individ, dina besvär och ibland med instruktion efter/via kiropraktorbesöket.

Hos oss kan du få massage på både vardagar, kvällar och de flesta helger.

Vad passar dig bäst?

 

Här kan du läsa om de olika varianterna:

Medicinsk Muskelmassage

Ordentlig, terapeutisk mjukdelsbehandling! Den som är van vid behandlingar vet att det svårt att hitta en bra sådan.

Här behandlas både dina muskler och fascia/bindväv på ett effektivt sätt, med flera olika massagetekniker i kombination. Effektivt för dig med som har besvär, tränar mycket eller har mycket spänningar och triggerpunkter. Mer djupgåede än klassisk massage.

Klassisk Massage

Skräddarsys alltid på plats. En blandning av lättare behandling och avslappning.

Relax & Unwind

Här ligger fokus på just avslappning, lung och ro. Extra fokus på att komma ner i varv, med hjälp av massagen och andningen i kombination.

Indian Head- & Facemassage

Gudomlig behandling av ansikte, hals, nacke och rygg – rejält avslappnande. Beroendeframkallande!

Gravidmassage

Anpassat till dig i väntans tider.

Yogamassage

Du ligger på golvet på mjukt underlag och får en genomgång av kroppens alla muskler, som en massagebehadling. Du får också hjälp av yogamassören att stretcha på ett sätt som är mycket effektivt och väldigt skönt.

Helg-Ro Lyx

När du vill unna dig något extra. En behandling som både släpper på spänningar, ger dig inre ro, och bjuder på ljuva dofter, lyxkantade detaljer, god dryck och ritualer med guldkant. Kan bokas helger med vår helgmassör. Fin present till någon som förtjänar att bli bortskämd, kanske du själv….

Massage efter kiropraktorbesöket

En efterlängtad nyhet. En förlängning av kiropraktorbesöket, där massören fortsätter med det som behövs för kiropraktorpatienten. Vill du bara passa på att få en ”vanlig massage” när du ändå är hos kiropraktorn, går det såklart också! Bokas via telefon 08-650 10 80 eller på plats.

Massage efter PT-timmen

En investering i dig själv. Först en timmes PT träning och direkt efter detta får du en behandling (valfri massage) av samma person som tränat dig.

Chiropractic, osteopathy, manual therapy.Therapist  doing healing treatment on man's back. Alternative medicine, pain relief concept

 

 

 

 

 

 

 

Blir du förvirrad av alla olika varianter? Bli inte det…:-) Vi finns här.

Ring oss, så vägleder vi dig:

08-650 10 80